Online Kezdő Varrótanfolyam

Profi varrás oktatás az interneten keresztül

 

Régóta szeretnél megtanulni varrni, de a környékeden sehol nincs varrótanfolyam?

Nap mint nap érkezik hozzám olyam e-mail, amelyben azt kérdezitek, tervezünk-e más városokban, településeken is varrótanfolyamot tartani. Sajnos rendkívül költséges, és körülményes lenne ezt megoldani, viszont régóta foglalkoztat a gondolat, hogyan tehetnénk mindenki számára lehetővé, hogy a távolság ne jelentsen problémát!
 
Hosszú előkészületek, hetekig tartó videó felvételek és rengeteg szerkesztési munka eredményeképpen létrehoztuk az online varrótanfolyamot, hogy az interneten keresztül bárhonnan, akár a világ másik feléről is megtanulhass varrni.
 
 

Ki vagyok én, és miért oktatok hobbivarrónőket?

Majoros Zsuzsa vagyok, a Varróház megálmodója.
 
Könnyűipari mérnökként végeztem a főiskolán. Édesanyaám is női ruhakészítő, az ő szakmáját szerettem volna tovább vinni, de mire az iskoláimat befejeztem Magyaroszágon megszűnt a ruhaipar.
 
Mindig is nagyon szerettem tanítani, magyarázni, ezért jött az ötlet, hogy taníthatnék hobbivarrónőket.
Az első varrótanfolyamomon mér éreztem, hogy ez lesz az én élethivatásom, amit szívvel-lélekkel fogok tudni csinálni.
 
Egy műhelyben nőttem fel, 16 éves koromtól varrtam pénzért, és lassan 15 éve foglalkozom hobbivarrónők oktatásával. A videókon és leírásokon keresztül úgy mutatom be a varrás fogásait, ahogy varrótanfolyamon is tenném. Egyszerűen, világosan, gyakorlatiasan.
 
 
 
 

Mi a különbség egy szakmai tankönyv, és az online varrótanfolyam között?

Az online varrótanfolyam egy zárt weboldalon érhető el, az interneten keresztül. A leckék megtekintéséhez mindössze internetkapcsolatra van szükség, ezért a leckék bármikor, bárhonnan, bármilyen internet böngészővel rendelkező eszközről (PC, iMac, mobil telefon, tablet, iPad, stb) a világ másik feléről is elérhetőek.
 
Könyvekből és segédanyagokból nagyon nehéz megtanulni varrni. A nők csupán 5%-a képes erre. Az online varrótanfolyam azonban nem hasonlítható egyetlen tankönyvhöz sem, hiszen minden fontos lépést videóra vettünk.
 
Annak érdekében, hogy minél részletesebben be tudjuk mutatni a varrás folyamatát, a videók segítségével ugyan úgy megnézheted és begyakorolhatod a különböző technikákat, mintha ott lennél egy budapesti varrótanfolyamon! Sőt, a fontosabb lépéseket újra- és újra visszanézheted, amikor csak akarod.
 
Ha elakadnál, folyamatosan kérdezhetsz hozzászólás formájában, és legkésőbb 24 órán belül válaszolok a kérdésedre.
 
Az online varrótanfolyam megalkotásánál a szakmaiságon túl fontos szempont volt, hogy a leckék közérthetőek legyenek, és mindenki számára letisztult formában álljanak rendelkezésre.
 
A leckékben található leírásokhoz rengeteg fotót készítettünk, hogy az elolvasott tananyag minden esetben képiekben is megfelelően bemutatásra kerüljön.
 
 

Hogyan épül fel az online varrótanfolyam?

Az elkövetkezendő hetekben, hónapokban csodálatos élményekben lesz részed, ha a későbbiekben is velünk tartasz! Az otthonod kényelmében, a leckék elsajátítását követően, a tanfolyam végére önállóan, a saját méretedre fogsz szoknyát és nadrágot varrni. Végigvesszük a legkülönbözőbb varrás technikákat, így a tanfolyam elvégzése után a ruha átalakítások, táskák, párnák, és a függönyök megvarrása sem fog különösebb gondot okozni, az is a kisujjadban lesz!
 
 
Az online varrótanfolyamon letisztult tananyagot használunk, amit évek alatt csiszoltunk tökéletesre. A varrótanfolyamokon folyamatosan fgyeltük a kezdő hobbivarrónőket, mit és hogyan kell mondani, mutatni, hogy minden érthető és világos legyen.
 
Az online kezdő varrótanfolyam tananyaga az alábbiakból épül fel:
 • Szükséges anyagok és eszközök
 • Fogalmak
 • Varrógép vásárlás szempontjai, lock használata
 • Varrógép részei, talpak, alsószál és felsőszál befűzése, karbantartás
 • Alap gyakorlatok
 • Varratok
 • Kézi öltések
 • Nagy méretű, trendi bevásárlótáska szabásmintája és részletes varrási útmutatója, hogy már az elején legyen sikerélményed
 • Első kisszoknya (szabás, "szoknya" cipzár, szűkítő, stircelés, aljafelhajtás géppel, öv, gomblyuk)
 • Második kisszoknya (szabás, "nadág" cipzár, takart lépéshasíték, aljafelhajtás kézzel, öv, gomblyuk)
 • Zsebek (svédzseb, rátett zseb, zsebfedővel)
 • Tisztázópánt készítése (így dolgozzuk el a derekát, öv nélkül)
 • Anyagismeret
 • Saját szoknya kiszabása
 • Alakítások
 • Saját méretű szoknya elkészítése
 • Saját nadrág kiszabása
 • Alakítások
 • Saját méretű nadrág elkészítése
 
 

Milyen minőségűek az oktató videók?

fullhd
Az oktató videókat a részletes és informatív képi megjelenítés érdekében egyszerre több kamerával rögzítettük.
A felvételek megfelelő fényviszonyok mellett zajlottak, így minden lépés jól látható a felvételeken.
A videók a mai kor elvárásainak megfelelően FullHD 1920x1080p felbontásban lettek rögzíve.
A felvételeken használt professzionális hangtechnikának köszönhetően a képi megjeleníés mellett, a nélkülözhetetlen magyarázatok is kiváló hangminőségben lettek rögzítve.
Az utómunkák során arra törekedtünk, hogy az elkészült videók végig a valósághoz hűen, teljes részletességgel és nyomonkövethető formában mutassák be az egyes varrási folyamatokat.
A videókat 480p és 720p felbontásban lehet megtekinteni.
 
 

Mennyibe kerül, és hogyan tudom megvásárolni a teljes online kezdő varrótanfolyamot?

Az online varrótanfolyamot a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével egyidejűleg lehet megvásárolni, a megfelelő opció megjelölésével.
 
Kétféle módon lehet megvásárolni az online varrótanfolyamot: "bónusz" csomaggal, vagy anélkül. Ha a "bónusz" csomagot választod, a jelentkezéskor kiválaszthatod, mely oktató termékünket szeretnéd rendkívüli kedvezményes áron bónuszként megkapni.
 
Választható opciók az online varrótanfolyam megvásárlásakor:
 

1. Alap csomag

Tartalma: Online Kezdő Varrótanfolyam hozzáférés
Ára: 34.900 Ft
 

2. "Bónusz" csomag

Tartalma: Online Kezdő Varrótanfolyam hozzáférés
+ Varrjunk Könnyedén 1+2+3 NET hozzáférés, vagy + Táska Fesztivál TRIPLA NET hozzáférés (választható bónuszok kedvezményes áron!)
Ára: 44.900 Ft
A Varrjunk Könnyedén egy oktató videó gyűjtemény több, mint 30 videóval egészen az alapoktól, a legjobb fogások, és varrás technikák részletes bemutatásáig. A videókat az interneten keresztül egy zárt weboldalon bárhonnan, bármilyen eszközről, bármikor megnézheted és visszanézheted.
A Táska Fesztivál egy online workshop, ami minden évben újabb és újabb táskák szabásmintáit, és varrási útmutatóit tartalmazza. A tripla net csomag a fesztivál sorozat 2016-ig megjelent részeit tartalmazza. Szintén egy zárt weboldalon tudsz hozzáférni a tartalmakhoz.
 
 
 
 
mobilbarát
 

Hogyan férhetek hozzá az online varrótanfolyam leckéihez?

Az online varrótanfolyam egy zárt weboldalon érhető el, az interneten keresztül. A leckék megtekintéséhez mindössze internetkapcsolatra van szükség, ezért a leckék bármikor, bárhonnan, bármilyen internet böngészővel rendelkező eszközről (PC, iMac, mobil telefon, tablet, iPad, stb) a világ másik feléről is elérhetőek.
A hozzáféréshez szükséges adatokat a jelentkezést követően, a tanfolyam díjának jóváírása után küldjük ki a jelentkezéskor megadott e-mail címre.
 

Meddig férhetek hozzá az online varrótanfolyam leckéihez?

Az online varrótanfolyam leckéihez a vásárlástól számítva garantáltan 1 évig tudsz hozzáférni, de a gyakorlatban korlátlan ideig megtekintheted a leckéket. Az előző verzió pl 6 évvel ezelőtt készült, amihez a mai napig, megszakítások nélkül, folyamatosan biztosítjuk a hozzáférést.
 
 
garancia
Ha úgy érzed, hogy a jelentkezést követően a leckék nem járultak hozzá tudásod gyarapításához, nem azt kaptad, amit vártál, akkor - a törvényi előírásoknak megfelelően - a tanfolyam díjának pénzügyi teljesítésétől számított 8 naptári napon belül a teljes díjat visszakapod!
 

Jelentkezés menete


1. Válaszd ki a neked megfelelő csomagot:

 
A csomagokról itt találsz bővebb információt: kattints ide!

Kiválasztott csomag:
Nincs még kiválasztva csomag

A kiválasztott csomag alapján fizetendő:

A fenti fizetendő összeg a számlán szereplő bruttó végösszeg, amely már tartalmazza az ÁFÁt. A jelentkezést követően nem számítunk fel utólag semmilyen egyéb költséget.
 

2. Megrendelő adatai:

Név:

Cím:

Irsz:     Város/Település:

Utca/közterület/házszám/emelet/ajtó:

E-mail cím:

 

3. A számla kiállításához szükséges adatok:

Név / Cégnév:

Cím / Székhely:

Irsz:     Város/Település:

Utca/közterület/házszám/emelet/ajtó:

 
Ha megfelelően kitöltötted a fenti adatokat, kattints a lenti "Jelentkezés befejezése" gombra. Ezt követően elküldjük a jelentkezésről szóló visszaigazolást, a fizetéshez szükséges információkkal együtt a megadott e-mail címre. Amint a díj jóváírásra kerül, a számlázási adatoknak megfelelően kiállítjuk az elszámolásra alkalmas számlát, és elküldjük postán a megadott címre.
 
 
 

Ha bármilyen kérdésed lenne az online varrótanfolyammal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, írj az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címünkre.

Majoros Zsuzsa