Haladó Online Varrótanfolyam

Blúz, blézer és ruha varrás profin!

 
Az utóbbi hetekben, hónapokban teljesen megújítottuk a kezdő online varrótanfolyamot, illetve elkészítettük a kezdő online varrótanfolyam folytatását, a haladó online varrótanfolyamot.
 
A szoknya és nadrág megvarrásán túl most már lehetőséged van megszerezni a blúz, blézer és felsőruhák elkészítéséhez szükséges varrás tudást is.
 

Milyen előnyöket nyújt az új online haladó varrótanfolyam?

Az online varrótanfolyamok egy zárt weboldalon érhetőek el, az interneten keresztül. A leckék megtekintéséhez mindössze internetkapcsolatra van szükség, ezért a leckék bármikor, bárhonnan, bármilyen internet böngészővel rendelkező eszközről (PC, iMac, mobil telefon, tablet, iPad, stb) a világ másik feléről is elérhetőek.
 
Minden fontos lépést videóra vettünk.
 
Annak érdekében, hogy minél részletesebben be tudjuk mutatni a varrás folyamatát, a videók segítségével ugyan úgy megnézheted és begyakorolhatod a különböző technikákat, mintha ott lennél egy budapesti varrótanfolyamon! Sőt, a fontosabb lépéseket újra- és újra visszanézheted, amikor csak akarod.
 
Ha elakadnál, folyamatosan kérdezhetsz hozzászólás formájában, és legkésőbb 24 órán belül válaszolok a kérdésedre.
 
Az új online varrótanfolyamok megalkotásánál a szakmaiságon túl fontos szempont volt, hogy a leckék közérthetőek legyenek, és mindenki számára letisztult formában álljanak rendelkezésre.
 
A leckékben található leírásokhoz rengeteg fotót készítettünk, hogy az elolvasott tananyag minden esetben képiekben is megfelelően bemutatásra kerüljön.
 

Hogyan épül fel a haladó online varrótanfolyam?

Csodálatos élményekben lesz részed, ha velünk tartasz! Az otthonod kényelmében, a leckék elsajátítását követően, a tanfolyam végére önállóan, a saját méretedre fogsz búzt, blézert és ruhát varrni. A gyakorlás során megtanulsz kétféle gallért verrni, ujját bevarrni, mandzsettát, stb. készíteni.
 
Minden hétköznap küldünk leckét, amik egymásra épülnek, ezért nem árt, ha sorrendben haladsz a tanulással. Nem muszáj a tanfolyam ritmusát felvenni, az idődet úgy osztod be, ahogy neked kényelmes. A leckéket bármikor megtekintheted visszamenőleg. Ha inkább hétvégén van több időd, akkor hétvégén veszel át több leckét, csak rajtad áll. Ne feledd, hogy bármikor kérdezhetsz hozzászólásban az adott leckéhez kapcsolódóan, ha elakadnál!
 
Az online haladó varrótanfolyam tananyaga az alábbiakból épül fel:
  • Inggallér készítése
  • Kihajtós gallér készítése
  • Ujja bevarrása
  • Hasíték, mandzsetta készítése
  • Blúz elkészítése
  • Ruha elkészítése
  • Blézer (bélelt) elkészítése
 

Kinek ajánlott a haladó online varrótanfolyam?

1. Ha elvégezted a kezdőt, azonnal folytathatod a haladóval.
2. Ha otthon, egyedül megtanultad a varrás alapjait, egy szoknyát, vagy nadrágot meg tudsz varrni, de a blúz, blézer, ruha varrás nagyon izgatja a fantáziádat.
 
A tananyag tartalmazza videón:
- kétféle gallér varrását (inggallér, kihajtós gallér)
- ujja bevarrás blúzba
- mandzsetta készítése
- Arrow hasíték készítése
- ujjakör, nyakkör eldolgozása tisztázópánttal (amikor kívülről semmi nem látszik, mégis szépen el van dolgozva a nyakkör és/vagy ujjakör)
 
Ezekhez a videókhoz kapsz nyomtatható szabásmintát, melynek segítségével pontosan ugyan azt a műveletet le tudod utánozni, amit tőlem látsz a videón. Ezen szabásminták alapján sosem lesz hordható ruhád, csak gyakorlásra jók.
 
A tananyagban megtalálható képekkel és leírással:
- két blúz szabása (nem szabásminta készítés!), és varrása lépésről-lépésre
- egy klasszikus ruha elkészítése lépésről-lépésre
- bélelt blézer elkészítése lépésről-lépésre
 
A leírásokhoz nem fogsz kapni egységesen szabásmintát, hanem érdemes szabásminta újságokban hasonlót keresni. Én általában klasszikus fazonokat mutatok be, ilyenek, vagy hozzájuk hasonlót könnyen találsz különböző szabásminta újságokban.
A leírás abban lesz segítségedre, hogy lásd a különálló videókból hogyan áll össze egy teljes ruhadarab.
Mivel nem pontosan ugyan azt csinálod, mint én, könnyen lehet, hogy szükséged lesz segítségre, ezért mindig fogsz tudni kérdezni a bejegyzásek után.
 
Készítek egy titkos Facebook csoportot is, amelyről meghívót küldök a résztvevőknek, így egymással is tudtok majd beszélgetni, és tőlem is kérdezni. Felteheted a kérdésed úgy is, hogy lefotózod a kérdéses részt, én pedig segítek, hogyan kell továbblépni.
 
A tananyag nem tartalmaz rugalmas anyagú pólók, ruhák készítéséhez szükséges tudást.
 

Milyen minőségűek az oktató videók?

fullhd
Az oktató videókat a részletes és informatív képi megjelenítés érdekében egyszerre több kamerával rögzítettük.
A felvételek megfelelő fényviszonyok mellett zajlottak, így minden lépés jól látható a felvételeken.
A videók a mai kor elvárásainak megfelelően FullHD 1920x1080p felbontásban lettek rögzíve.
A felvételeken használt professzionális hangtechnikának köszönhetően a képi megjeleníés mellett, a nélkülözhetetlen magyarázatok is kiváló hangminőségben lettek rögzítve.
Az utómunkák során arra törekedtünk, hogy az elkészült videók végig a valósághoz hűen, teljes részletességgel és nyomonkövethető formában mutassák be az egyes varrási folyamatokat.
A videókat 480p és 720p felbontásban lehet megtekinteni.
 
mobilbarát
 
A leckék megjelenítését teljesen átszabtuk, és mobilbaráttá tettük, hogy a leckék az asztali számítógépeken túl minden mobil eszközön is (okos telefon, tablet, kivetítő, okos TV, iPad, stb.) megfeleően jelenjenek meg.
 
 

Mennyibe kerül, és hogyan tudom megvásárolni az online haladó varrótanfolyamot?

Az online haladó varrótanfolyamot a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével egyidejűleg lehet megvásárolni, a megfelelő opció megjelölésével.
 
Kétféle módon lehet megvásárolni az online haladó varrótanfolyamot: "bónusz" csomaggal, vagy anélkül. Ha a "bónusz" csomagot választod, a jelentkezéskor kiválaszthatod, mely oktató termékünket szeretnéd rendkívüli kedvezményes áron bónuszként megkapni.
 
Választható opciók az online haladó varrótanfolyam megvásárlásakor:
 

1. Alap csomag

Tartalma: Haladó Online Varrótanfolyam hozzáférés
Ára: 44.900 Ft
 

2. "Bónusz" csomag

Tartalma: Haladó Online Varrótanfolyam hozzáférés
+ Varrjunk Könnyedén 1+2+3 NET hozzáférés, vagy + Táska Fesztivál TRIPLA NET hozzáférés (választható bónuszok kedvezményes áron!)
Ára: 54.900 Ft
 
 
 
 

Mikor férhetek hozzá az online varrótanfolyamok leckéihez?

Az onine haladó varrótanfolyam hozzáféréshez szükséges adatokat a tanfolyam díjának beérkezését követően küldjük ki a jelentkezéskor megadott e-mail címre.
 

Meddig férhetek hozzá az online varrótanfolyam leckéihez?

Az online varrótanfolyam leckéihez a vásárlástól számítva garantáltan 1 évig, gyakorlatilag korlátlan ideig tudsz hozzáférni. Mindaddig megtekintheted a leckéket, amíg a Varróház weboldala elérhető! Az előző verzió pl 6 évvel ezelőtt készült, amihez a mai napig, megszakítások nélkül, folyamatosan biztosítjuk a hozzáférést.
 
 
garancia
Ha úgy érzed, hogy a jelentkezést követően a leckék nem járultak hozzá tudásod gyarapításához, nem azt kaptad, amit vártál, akkor - a törvényi előírásoknak megfelelően - a tanfolyam díjának pénzügyi teljesítésétől számított 8 naptári napon belül a teljes díjat visszakapod!
 

Jelentkezés menete


1. Válaszd ki a neked megfelelő csomagot:

 
A csomagokról itt találsz bővebb információt: kattints ide!

Kiválasztott csomag:
Nincs még kiválasztva csomag

A kiválasztott csomag alapján fizetendő:

A fenti fizetendő összeg a számlán szereplő bruttó végösszeg, amely már tartalmazza az ÁFÁt. A jelentkezést követően nem számítunk fel utólag semmilyen egyéb költséget.
 

2. Megrendelő adatai:

Név:

Cím:

Irsz:     Város/Település:

Utca/közterület/házszám/emelet/ajtó:

E-mail cím:

 

3. A számla kiállításához szükséges adatok:

Név / Cégnév:

Cím / Székhely:

Irsz:     Város/Település:

Utca/közterület/házszám/emelet/ajtó:

 
Ha megfelelően kitöltötted a fenti adatokat, kattints a lenti "Jelentkezés befejezése" gombra. Ezt követően elküldjük a jelentkezésről szóló visszaigazolást, a fizetéshez szükséges információkkal együtt a megadott e-mail címre. Amint a díj jóváírásra kerül, a számlázási adatoknak megfelelően kiállítjuk az elszámolásra alkalmas számlát, és elküldjük postán a megadott címre.
 
 
 

Ha bármilyen kérdésed lenne az online varrótanfolyammal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, írj az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címünkre.

Majoros Zsuzsa